Reise

Det finnes så mye flott å oppleve når du er ute på tur. Liker du Europa så er det mange land å reise rundt i her. Liker du Asia er det ingen begrensinger på hva du kan se der heller. Når du liker å komme deg på tur eller liker å komme deg ut kan vi anbefale veldig mange steder som passer for deg slik at du kan få se nye ting som passer for deg. Har du ikke vært i Asia før er det veldig fint å komme seg over for å se. Tokyo er en storby som kan sammenlignes med andre storbyer rundt omkring i verden. I Japan har man også Kyoto som er en kulturby med masse steder å se og spise. Liker du japansk kultur, mat eller annen kunst må du komme deg til Kyoto.

Reiseplanlegging

Reising er noe som er tidsbegrenset. Alle som tar seg en tur et eller annet sted vet at de må gjøre dette innen et visst tidsrom. Hvor mye tid du har kommer selvfølgelig an på hvor mye tid du har. Har du mange uker kan du gjøre mer enn om du kun har et par dager. Når du skal på tur til Japan kan det være greit å ha noen uker da det fort smeller til med reisning og så er det så mye å se på.

Planlegg turen din på best mulig måte. Start med oversikt over de stedene du ønsker å dra. Det kan være fint å plotte dette inn på et kart slik at du ser hvor de forskjellige stedene er. Da blir det også mye lettere å finne ut hvor du skal dra først og samtidig organisere togbilletter eller fly mellom de forskjellige stedene. Det er også viktig at du finner ut hva slags klær som kreves når du skal på tur. Japan er for eksempel et kaldt land om vinteren med mye snø de rette stedene. Det gjør at du må passe på å kle deg etter stedet.

 Reisefinansiering

Det koster penger å dra på tur. En av de største kostnadene vi har etter hus og bil er reise. Det er derfor mange tar opp lån for å reise. 20% av alle som tar opp forbrukslån bruker pengene på reise. Folk bruker mer penger på oppussing og refinansiering, men reise kommer på tredjeplass. Når du tar opp forbrukslån for å reise er det veldig viktig at du tenker på hvorfor du gjør akkurat det. En av utfordringene med lån til reise er nettopp det at reisen er slutt etter kort tid, mens vi andre fortsetter å leve videre. Refinansiering gir en effekt med en gang. Oppussing gir også en verdi tilbake til huset, som gjør at verdien på huset går opp. Selve reisen er noen uker med minner man kan tenke tilbake på om det er gode minner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *