Hvorfor tar folk opp forbrukslån?

Det er både vanskelig å si og enkelt å si. Det kan være en situasjon hvor man diskuterer å reise på ferie til et eksotisk land, kanskje fordi man har sett ett program på tv fra Maldivene og så fikk man akutt lyst til å dra dit i varmen, romantikken og avstressingen. Hvis man i tillegg er to som begge får akutt lyst og ingen som visker deg et ord i øret om at dette kanskje kan bli ubehagelig når man får beskjed om å tilbakebetale. Så blir det veldig enkelt å låne.

Forbrukslån kan også kalles impulslån da man ofte tar og låner på en impuls. Tenk deg et scenario. Du sitter i sofaen med din bedre halvdel og ser på tv. Nydelige bilder fra Maldivene med varm fønvind som rusker turistene litt i håret. Blått hav så langt øye kan se. Noen innfødte som er ute å fisker i det krystallblå havet i lagunen eller bukten utenfor den strå hytta som du ser man kan leie på stranden. Så fokuseres det på den nyfiskede fisken som renses og legges i stekepannen, hvor man lager de lekreste retter. Så ser dere på hverandre og sier dit må vi dra.

Da er ikke veien lang for de som er vant til data og sjekke ut hvem som kan gi deg et forbrukslån umiddelbart. Så snart dette er søkt og innvilget på 5 minutter er ikke veien lang videre til å søke på hvordan man kommer seg til Maldivene. Joda i dag var det et ekstra godt tilbud på reisen så du slår til, bestiller og har alt klart på 1 time. Da har du i hvert fall imponert din bedre halvdel enten hun sitter i sofaen sammen med deg og nyter inntrykket eller hun kommer sliten fra jobb, etter å ha vasset hjem i meterhøy snø. Og du bare gir henne forbruksgaven, reise til Maldivene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *