Gravere

Graverne utfører matematiske oppgaver som gjør at transaksjonen blir utført. Alle kan bli gravere. Det er ikke noe spesielt som kreves utover litt teknisk innsikt, mer matematisk innsikt, billig og bra datamaskiner. I starten kunne man tjene gode penger på å løse disse matematiske oppgavene ved hjelp av sin bærbare pc. Nå funker ikke det lengre. Det krever for mye datakraft som igjen krever ganske mye strøm. Ønsker du å løse mattestykker med dataen din må du regne med å la pcen stå å gå i mange timer. Det blir nok noen drypp her og der, men med tanke på hvor store strømregninger du får taper du nok penger på å være en hobby graver.

Vanskelighetsgraden

Matten bak transaksjonene er blitt såpass vanskelige. Det er vanskelighetsgraden som gjør at din vanlige bærbare PC ikke ønsker å gjøre denne jobben over tid. Hardwaren i maskinene våre tåler ikke så mye strøm over tid. Da ryker de. Du må få tak i spesialbygde brikker som kan ta strømmengden over tid. Dette igjen koster penger. Graving har derfor godt fra å være en morsom hobby sak til å bli en kvantums sak. Nå er det billig og større systemer som tar seg av denne oppgaven.

Det har vært morsomme eksempler i media om hvordan noen kobler maskinen til sin Tesla og lader denne gratis, for deretter å bruke Tesla sine batterier til å kjøre sine egne systemer gratis. Dette er en morsom måte å tjene litt penger på i en kortere periode, men det fungerer ikke over sikt. Nye Bitcoin blir da gitt til disse som løser mattestykkene. Det er totalt 21 millioner. Det er derfor nå en kamp om å grave slik at man får Bitcoin, fordi på et tidspunkt er det tomt for graverne.

Dersom du ønsker å kjøpe bitcoin anbefaler vi deg å handle bitcoins hos Bitway.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *